AKTIVITETER

Vi inviterer dere mer enn gjerne til å nyte den fantastiske naturen rundt oss! Enten dere ønsker å utforske den på egen hånd eller sammen med oss som jobber på Heimsjyen, så vil vi gjerne hjelpe dere med forslag til aktiviteter og turer.

Fotturer

Inndyr og områdene rundt om i Gildeskål har noen helt fantastiske muligheter for fotturer! Uansett om du setter pris på luftige toppturer eller leter etter det perfekte området for tidenes fiskevak, så har du kommet hjem når du er på besøk her.

Når vi ikke er på jobb på Heimsjyen er vi som jobber her alltid på leting etter neste fjelltopp, neste seier over fjellrøya eller på jakt etter neste mulighet for en utsøkt rypemiddag. Vi kjenner områdene her svært godt, og stiller gjerne opp med vår lokalkunnskap til våre gjester. Dersom du ønsker en guidet fjelltur eller trenger hjelp til ruteplanleggingen så hjelper vi deg gjerne!

I Gildeskål har vi mage flotte turmål som er lagt ut på nett også. Dette er kjempepopulært både hos lokalbefolkningen og hos besøkende. Finn mer informasjon om fantastiske turer her: https://www.telltur.no -Søk etter Gildeskål i søkefeltet.

Blåtur

Vil du invitere dine kollegaer eller venner med på en uformell og uhøytidelig sammenkomst? Heimsjyen tilbyr pakker for bedriften eller vennegjengen din.

Vil dere sette konkurranseinstinktet på prøve? Vi kan ta dere med på en rekke uhøytidelige konkurranser som vil skape lagånd, vinnerinstinkt og lekenhet i gruppen.

Tilbakemeldingen fra tidligere gjennomførte arrangement er strålende. Hver høst arrangerer vi blåtur med åpen påmelding for alle. Denne fulltegnes som regel før vi får markedsført den. Både lokalbefolkning, bedrifter og vennegjenger setter stor pris på en blåtur arrangert av Heimsjyen.

Kajakk eller grottetur

På Inndyr har vi noen skikkelige entusiaster som har en innsikt i naturen som er fantastisk. På forespørsel kan vi ta dere med på opplevelser!

Skjærgården i Gildeskål er et fantastisk utgangspunkt for kajakkopplevelser utover det vanlige.

I Gildeskål har vi noen av de råeste grottene i Europa! Vi kan tilby utrolige grotteturer for deg som ønsker en annerledes og spennende naturopplevelse!

Naustet

Et par kilometer unna selve Heimsjyen disponerer vi et naust i en gammel,fantastisk våg, hvor man virkelig har rodd Heimsjyen fra gammelt av. Her tilbyr vi matopplevelser med mat laget på bål, samt en autentisk intim atmosfære for grupper opp til rundt 20 personer.

Bålkaffe etter suovas (samisk tradisjonelt røkt og saltet reinkjøtt) over bålet er en opplevelse både våre gjester og vi kjenner en stor glede av å dele sammen i naustet! Alternativt serverer vi selvfølgelig deilige fiskeretter i sjøkanten, mens panoramautsikten fra middagsbordet kan ta pusten fra enhver!