OM OSS

Heimsjyen startet opp sommeren 2011 i lokalene i Sentrum av Inndyr. Cecilia Lundbakk er gründeren som står bak Heimsjyen. Gjennom årene har Heimsjyen blitt et viktig møtested for bygda Inndyr, som er kommunesenteret i vakre Gildeskål Kommune.

Det tar ca. 90 minutter å kjøre med bil fra Bodø til Heimsjyen, fra Ørnes er reisetiden ca.45 minutter. Ta av FV17 ved Skaugvoll og følg veien til du kommer til Inndyr sentrum og 30-sonen. Det første bygget du får på venstre hånd er kommunehuset til Gildeskål kommune. Det neste bygget holder vi til i. Parkeringsplassen er på kortsiden av bygget, mot kommunehuset.


For å lese mer om Gildeskål og alle mulighetene som finnes her, så kan du besøke nettsiden Gildeskålportalen

I nærheten av Heimsjyen finner du havna i Inndyr, som du har flott utsikt til fra vår uteservering. Her er det både gjestebrygge, bensinpumper og dagligvarebutikk.

Like over veien fra Heimsjyen ligger Gildeskål Sparebank, som også selvfølgelig har minibank i sine lokaler.

Gildeskål Kirkested ligger ca. tre kilometer fra Heimsjyen. På Gildeskål er det en steinkirke fra ca. år 1130. Det er i tillegg nylig gjort arkeologiske funn av et langhus på Gildeskål, og vi venter spent på å se hva som skjer videre i det spennende området rundt Gildeskål gamle kirke. I sommersesongen har nordlandsmuseet åpent for omvisning, og det er absolutt verdt et besøk!

Salmon Center Gildeskål ligger på andre siden av Inndyrsvågen fra Heimsjyen. Her kan du stå midt blant laksen i et innendørs akvarium, og det er mulighet for en tur på sjøen også. På Gildeskål Forskningsstasjon AS drives forskning i både små- og storskala. Det vakre landskapet rundt er med på å gjøre visningsturen til en helhetlig opplevelse. Les mer om et besøk på Salmon Center her